Feleacu Running Hills

Feleacu Running Hills, un eveniment care face trecerea dintre iarna si primavara. Este momentul, ca alergator, de viteza sau anduranta, sa demonstrezi cum ti-ai facut pregatirea de iarna. Ai ocazia unica de a vana imagini in alergare cu “trovantii”, fascinantele “oua” de piatra din Feleacu in aprilie 2023.

Poti alerga doar Trovanti 9k (up&down) – o cursa foarte rapida sau doar Trovanti 19k o cursa putin mai lunga dar muuuult mai solicitanta.
Daca le alergi pe ambele esti deja in categoria aia speciala de incapatanati. care au ales COMBO Race. Si te vom recompensa ca atare cu 2 medalii (Special Design), tricou tehnic si multe altele. Ai timp intre cele 2 competitii sa te refaci. Vrem sa fii din nou in forma in cel mai scurt timp.
Vom face totul pentru alergatorii nostri. Zona EXPO va aduce alaturi de noi competitii partenere cu beneficii pentru voi (probabil reduceri si cadouri, intrari gratuite, …), parteneri nutritie si echipament, parteneri de recuperare, parteneri training (Trail Running Academy dirijata de Robert Hajnal), pozarii de la Pixel Sport, somelierii de la Corcova, bunatatile de la Cucina TUREA sau Iris Delice.

%d blogeri au apreciat: