Safe RESTART

Ne apropiem de sfarsitul cosmarului. Toata Europa se deschide catre repornirea motoarelor economice si catre relaxarea, cu prudenta, a masurilor de distantare sociala. Circulatia internationala se porneste timid (see Greece) si ne asteptam ca imediat dupa 15 iunie Guvernul Romaniei sa aiba in sfarsit un plan concret in ceea ce priveste intalnirile publice si in ceea ce ne priveste, modalitatea in care se vor putea desfasura competitiile sportive.

Ne dorim cu nerabdare ca acest lucru sa se intample si ne dorim totodata ca acest lucru sa se poata face in deplina siguranta pentru toti cei implicati: alergatori, spectatori, organizatori. De aceea lucram impreuna cu Coalitia pentru Evenimente Sportive de Masa la un plan de masuri pe care sa-l propunem autoritatilor astfel incat, atunci când evenimentele se vor putea organiza să venim în întâmpinarea acestora pentru a putea să fim mai bine pregătiți si în plus pentru a putea oferi și participanților un sentiment de încredere că evenimentele sportive vor fi locuri sigure după această perioadă.

Lucram la un set de masuri care sa prioritizeze siguranța sportivilor, a echipei de organizare, voluntari, spectatori și a întregii comunitati. Vom avea competitii de alergare sub o atentă supraveghere și cu provocări noi din perspectiva de securitate medicală.

Fiecare eveniment va avea pagina dedicata masurilor de siguranta, persoana desemnata cu pregatirea si implementarea masurilor de siguranta, screening-uri, masuri de siguranta si reguli noi in zona de expo/kit-uri, masuri de siguranta in zona de start/finish si de pe traseu.

Ne dorim sa ne intoarcem cat mai repede pe traseele de alergare in cadrul competitiilor sportive reale. Si o vom face in deplina siguranta.

#staysafe #safeRESTART

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: